Håndtering af personoplysniger

Privatlivspolitik

Den generelle forordning om databeskyttelse, som træder i kraft den 25. maj 2018, er en række konsekvente databeskyttelsesregler, som gælder i hele Europa. Den gælder for alle virksomheder, som behandler persondata om enkeltpersoner i EU, uanset hvor virksomhederne er baseret. Behandling defineres bredt og refererer til alt, der er relateret til personlige data, herunder hvordan en virksomhed håndterer og administrerer data, f.eks. indsamling, lagring, brug og ødelæggelse af data.

 

 

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Til brug i behandlingen eller coachingen kan følgende typer af oplysninger indhentes fra dig: Navn, telefonnummer, e-mail, og adresse – samt informationer, der er relevante for behandlingen/coachingen.

 

 

Sikkerhed
Data opbevares sikkert og aflåst.

Du opfordres til at henvende dig telefonisk, hvis du vil videregive personfølsomme og eller helbredsmæssige data, da e-mail, med mindre de sendes som såkaldt ”sikker mail”, i princippet kan læses af andre, der har tilgang til mailen.

 

 

Formål
At kunne optimere behandlingen/coachingen.

 

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes – men du har altid ret til at bede om, at de slettes.

 

 

Videregivelse af oplysninger
Data bruges kun i forbindelse med behandlingen/coachingen. Det ville være uetisk at bryde fortroligheden ved at anvende dine data på anden vis.

Data videregives ikke til tredjepart. Dog kan der i f.eks. med en sygedagpengesag blive anmodet om en udtalelse – i sådanne tilfælde vil data kun blive videregivet med udtrykkeligt samtykke fra dig som kunde.

 

 

Markedsføring

Hjemmesiden anvender Google Analytics – udelukkende for at måle øget aktivitet efter en kampagne. Der anvendes ikke i den forbindelse unikt identificerbare data om den enkelte, der klikker ind på siden.

Kampagner på Facebook og LinkedIn er underlagt disse sociale mediers privatlivspolitik.

 

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der opbevares om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger opbevares. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der opbevares oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til via mail. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Being v/Mia Højlund Iversen

Rødovre Centrum 255

2610 Rødovre