Praktiske oplysninger

Forretningsbetingelser vedrørende afbud - Individuelle sessioner psykoterapi og coaching, samt parterapi

 

Afbud uden beregning skal ske senest 24 timer før den aftalte tid. Hvis man har en tid om mandagen gælder dette også – altså afbud senest 24 timer før (om søndagen). Afbuddet kan ske enten ved at lægge en telefonbesked, sende en e-mail eller sms. Hvis afbud ikke er modtaget rettidigt, skal der betales det fulde beløb.

 

Denne afbudsregel skyldes dels, at tiden er afsat, dels man som psykoterapeut/coach forbereder sig til sessionen, dels for at undgå tab, og dels for at give klienter på venteliste et fair varsel.

 

Vigtigt! Denne regel gælder også ved sygdom! Da en del af de, der kommer her er pårørende til eller selv terminalsyge, er det vigtigt at denne regel overholdes, således at man ikke udsætter andre med nedsat immunforsvar for smitte. Så hvis du er syg, skal du ikke møde op. Til gengæld vil vi gennemføre sessionen, som en telefonisk samtale i det afsatte tidsrum, således, at du, som kunde, får noget for pengene.

 

 

Forretningsbetingelser vedrørende afbud/aflysning - Foredrag, undervisning, gruppefaciliteringer, køb af klippekort, etc.

 

  • 40 dage før afholdelse/opstart sker annulleringen uden beregning
  • 30 dage før afholdelse skal der betales 60 % af fakturabeløbet
  • 20 dage før afholdelse skal der betales 80 % af fakturabeløbet
  • mindre end 20 dage før afholdelse skal der betales det fulde beløb

 

 

Bankoplysninger:

 

Reg.nr 2132
Kontonummer 7558 692 329

 
Cvr.:

 

1645 1606