Parterapi - Før I ender med at gå fra hinanden

Alle par burde få et serviceeftersyn med jævne mellemrum. At leve sammen er for de fleste en stor udfordring, men også en fantastisk mulighed for at blive klogere på sig selv. Men par henvender sig som regel først i parterapi, når det hele er ved at falde fra hinanden.

Sådan foregår parterapi

I parterapi arbejder vi med jeres relation. Vi leder efter, hvordan I bærer jer ad med at skabe jeres parforhold, og hvordan I skaber jeres problemer. Min opgave er at tilbyde et rum, hvor I begge oplever at blive hørt, set og forstået.

 

Der kan være mange grunde til, at I oplever problemer. Mange af vores erfaringer med relationer stammer fra barndommen. Det er ikke parterapiens opgave at ”helbrede” fortiden. Fortiden kan bruges til at forklare noget, men i parterapien skaber vi klarhed i nutiden.

 

I parterapien vil vi arbejde med værdier, hvad der forener jer (jeres ”vi”), kontakt og kommunikation.

 

Årsagerne til, at I henvender jer kan være mange – utroskab, skænderier, kampe om retfærdighed, sex eller mangel på samme, familiestridigheder, etc.

 

De fleste ender med at blive sammen, men nogle par finder ud af, at det er bedst at gå hvert til sit.

 

Samtalerne foregår i rolige omgivelser i Rødovre og tager typisk 90 minutter pr. gang. Hvor mange samtaler, I skal have, kan man ikke sige på forhånd, fordi det afhænger af jeres problematik. Vi kan altid skrue op og ned for antallet af samtaler, så det passer til jer.

 

Kontakt mig allerede i dag og få en tid til jeres første samtale – 22274975 eller mail@being.dk!

 

Jeg bestræber mig på, at I kan få jeres første tid indenfor få dage. Jeg tilbyder samtaler på hverdage i tidsrummet 9.30-17.15 (seneste starttidspunkt er kl 16).

 

Et parterapeutisk forløb foregår i fuld fortrolighed.