Tina Malling Kiær, Centerchef for Politik, Organisation og Borgerbetjening i Greve Kommune udtaler:

"Jeg er personligt haft nogle rigtigt givtige coaching-sessioner hos Mia. Indimellem kommer der uro i systemerne - for mig har det handlet om de organisatoriske systemer i mit job som leder, og hvordan det har påvirket mig som menneske.

 

At træde ind i Mias rum, blive lyttet til, og få virkeligt dygtig sparring, og få sat teori  på de forandringer som rammer os, og forstå hvordan mennesker reagerer under pres, og hvordan man i sit lederskab kan blive bedre til at håndtere disse, har været en stor fornøjelse og hjælp. 

 

Et udsagn fra Mia - ”Jeg hører efter alt det, du siger, og holder øje med alt det, du ikke siger!” - betød at vi fik vendt ting, som jeg ellers ikke selv havde opdaget, for så at kunne gøre noget ved det.

 

Jeg vil til hver en tid anbefale at benytte Mia, uanset om det handler om at være arbejdsgiver, eller om det handler om den individuelle medarbejder."