COVID-19 - Der er nu igen åbent!

Oprettet d.

COVID-19 - Der er nu igen åbent!

Det er endelig blevet muligt igen at mødes fysisk – det bliver dog ikke helt på samme måde som før, for Covid-19 kommer vi til at leve med noget tid endnu.

 

Hvis du endnu ikke har lyst til at mødes fysisk, vil det fortsat være muligt at have telefonsessioner – det er helt op til dig. Der vil også på udvalgte dage være mulighed for videosessioner (fredage i lige uger frem til sommerferien, hvor jeg igen vurderer behovet).

 

Hos mig kommer der flere af de 1,5-2 mio. ”sårbare” danskere – og derfor er det afgørende vigtigt, at alle tager det nødvendige ansvar for, at vi passer på hinanden.

 

Så nedenstående møde- og afbudsregler skal du læse og erklære dig indforstået med (på mail@being.dk eller sms på 22274975).

 

Sundhedsstyrelsens retningslinjer kan virke meget firkantede, men de er nødvendige at følge, så alle, der kommer hos mig, kan føle sig trygge.

 

Sådan passer vi på hinanden, når vi mødes fysisk

 

Jeg har for nemheds skyld forsøgt at pinde det ud for hver af os her

 

Du

 • møder ikke fysisk op, hvis du er syg (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen), har symptomer på sygdom, eller hvis du er i nær kontakt med andre, der er syge  – så tager vi i stedet samtalen i telefonen
 • først møder fysisk op 48 timer efter du er helt rask, hvis du har været syg - eller tager vi i stedet samtalen i telefonen
 • vasker hænder, når du kommer – det virker lidt fjollet, men giver egentlig god mening, når man tænker over det
 • betaler med MobilePay eller overførsel til bankkonto, så fysisk kontakt undgås

Jeg

 • møder ikke syg op
 • indretter lokalet anderledes, så vi sidder på rengøringsvenlige stole og med den rette afstand
 • udleverer Kleenex i hele pakker, som du tager med, når du går
 • tilbyder desværre ikke kaffe og te, men der vil være vand på flaske
 • sørger for at der er sprit i lokalet
 • rengør overflader efter hvert besøg og lufter ud og sørger for, at der er god afstand mellem aftaler
 • åbner døren ca. 5 min før du har tid

Vi

 • krammer ikke og giver ikke hånd – selv om det virker mærkeligt
 • holder 2 meters afstand til hinanden  - også ved ind- og udgang

 

 

Afbudsregler

Almindeligt afbud

Her er reglen som altid – du skal melde afbud senest 24 timer før din tid på sms eller mail (også søndag, hvis du har en tid mandag) – ellers skal du betale det fulde beløb. Dette fordi tiden er afsat til dig, og fordi jeg også bruger tid på forberedelse, inden du kommer.

 

Afbud pga. sygdom

Her er reglerne ændrede. Du må ikke komme, hvis du er det mindste syg med noget, der kan smitte – altså virus eller bakterielle infektioner. Du får i stedet en samtale i telefonen i det samme tidsrum – dog kun 1 time (og prisen nedsættes derefter).

 

Du skal heller ikke komme, hvis der blandt dine ”nære kontakter” er smittede.  Du får i stedet en samtale i telefonen i det samme  tidsrum – dog kun 1 time (og prisen nedsættes derefter).

 

Hvis du har været rask og helt symptomfri i 48 timer, må du godt komme.

 

 

Adgangsforhold i Rødovre Centrum

 

Ud over møde-og afbudsregler i lokalet hos mig, har Rødovre Centrum også forskellige regler for adgang og parkering, der skal følges – disse opdateres løbende, så det er lettest, at du holder dig orienteret her